Multiverzitet IMC

THE Best Musical Mind: Finale

Datum i vreme: 2-3. april 2016. od 10.00h
Lokacija: Crowne Plaza Beograd

BMM tuti

Kakav vikend!

Energija koja je generisana tokom prethodna dva dana finala takmičenja „The Best Musical Mind“ eksplodirala je na dodeli nagrada! Ne govorimo samo o energiji pobednika, već svih finalista koji su se nesebično radovali uspesima svojih prijatelja!

Dobitinici prve nagrade: Marija Miletić (vokal) i Aleksandra Petrović (instrumentalista) imaće priliku da ovog leta dožive jedinstveno iskustvo letnje škole Berkli koleža u Bostonu, dok će Ana Krstajić (najbolja originalna kompozicija) i Dragan Hajnrih (najbolji aranžman) ovo leto provesti u Berkli kampusu u Valensiji.

Dobitnike druge nagrade: Tijana Vučković (vokal), Predrag Milutinović (instrumentalista), Katarina Kočetova (kompozicija) i Ana Anastasov (Aranžman) očekuje uzbudljivo druženje sa kolegama iz različitih krajeva sveta u programu „Musica Brazileira and Jazz“ u Sao Paolu (Brazil).

Treću nagradu u individualnim kategorijama, učešće u programu Umbria Jazz Clinics u Peruđi (Italija) osvojili su Ilija Mihailović (vokal), Ognjen Gotovčević (instrumentalista), Octave Lissner (kompozicija) i Anđela Despotović (aranžman).

U kategoriji najbolji ansambl prvu nagradu – snimanje, produkcija i izdanje albuma osvojio je „Miloš Čolović Trio“, drugu nagradu – snimanje, produkciju i izdanje EP-a osvojio je sastav „Flow Motion“ dok su treću nagradu – snimanje, produkciju i izdanje singla osvojili sastavi „Three World“ i „Jazz Ink“.

Zahvaljujemo se kompaniji Yugorosgaz koja je obezbedila avio prevoz nagrađenih muzičara do Sao Paola u Brazilu.